Zombie-mode - Opgradering | 50,-

Nyhed! Kan du overleve zombieapokalypsen?

Vi er (død)spændte over at kunne præsentere vores seneste tilføjelse til Laserwar-spillet – Zombie-mode! Nu kan du opleve spændingen ved at bekæmpe zombier i en helt ny og skræmmende spiloplevelse.

Zombie-mode er ikke som noget, du nogensinde har set før. Dette nye game-mode tager overlevelse og strategi til det næste niveau. Dit holds reflekser og taktik vil blive sat på prøve, mens du kæmper for at undgå at blive inficeret af zombiernes “angreb”. Men pas på, hvis du bliver taget af en zombie, vil du ikke længere kæmpe for menneskeheden, men i stedet deltage i jagten på de overlevende som en af de hjerneædende horde.

Så gør dig klar til at opleve en helt ny side af Laserwar-spillet! Zombie-mode er perfekt til grupper, der ønsker at udfordre sig selv og få adrenalinet til at pumpe. Saml dine venner, familie eller kolleger og dyk ned i denne skræmmende verden af sjov og spænding.

Lad os sammen tage kampen op imod zombierne og se, om du har hvad der skal til for at overleve i Laserwar’s nye Zombie-mode!